Thursday, July 23, 2015

FeecaMella Raya 2015 Giveaway

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Selamat sejahtera :)

Bersempena Hari Raya 2015 ni, kita nak buat Giveaway untuk kawankawan blogger since kita pun baru start blog balik kan? Boleh lah tambah and kenal kenal dengan ramai kawan.

Giveaway ni adalah collaboration dengan FeecaMella (local Fashion Brand). Eh? macam dah lambat sikit buat giveaway Raya ni sbb yelah dah raya kan? tapi takpelah. still Raya jugak. so masih sempat nak bercantik-cantik dengan FeecaMella Raya collection Lagi! :) Without further due, Macam mana nak enter giveaway ni? haaa. senang je.

Klik banner untuk join


Kawankawan hanya perlu jawab 1 soalan mudah and berpeluang untuk menang giveaway awesome dari kami :)
Boleh lah dapat duit raya and bergaya dengan FeecaMella dalam bulan Raya ni. Raya kan Sebulan. Sempat lagi nak bercantik-cantik :)

Giveaway bermula dari 23 July 2015
and berakhir pada 31 July 2015

Pemenang akan diumumkan di blog ini and FeecaMella Instagram pada 2 hari berikutnya 2 August 2015 :)

Syarat-Syarat Wajib Penyertaan :
1. Tulis entry yang bertajuk "FeecaMella Raya 2015 Giveaway"
-----> (Copy & Paste kandungan entry ini)
2. Follow blog ini, Aynal Mansor
3. Follow Instagram @FeecaMella
4. Like Facebook FeecaMella 

Soalan :
1. Pada Tahun Bilakah FeecaMella Ditubuhkan?
----> Nak tahu Jawapan mudah ada di Entry Ini :))

*******

Letakkan link penyertaan & nama instagram kawankawan di ruangan komen di bawah ini. !! :) 

CONTOH PENYERTAAN :

Semoga Berjaya!! :)



4 comments:

Wada Luna said...

Hi. Blogwalking here. Goodluck ! :)

emma diana said...

Assalam , selamat hari raya

dari GA yang sama :)

http://emmadianastory.blogspot.com/2015/07/feecamella-raya-2015-giveaway.html

Good luck :)

KasihShadz said...

Assalamualaikum.. Blogwalking sini..
Dari segmen yang sama..
http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/feecamella-raya-2015-giveaway.html

tenku butang said...

Haii.. Cakk.. Done Follow sini no. 28
Salam kenalan.. Sudilah kiranya follow me back,
boleh kita saling kunjung mengunjung pasni..

Official Blog :
http://tengkubutang.blogspot.com/

Catlover Blog :
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/